Gastenboek De Knotwilg

Wij stellen het zeer op prijs als u, uw ervaring op onze Natuurkampeerterrein "De Knotwilg" wilt delen met andere bezoekers op onze website.

Renate en Jeroen: Héérlijk!

Na het werk je tent pakken en op vrijdagavond naar de camping. En wát voor een! De Knotwilg is een prachtige camping, langs een adembenemend natuurgebied. De zonsondergangen zijn écht niet normaal mooi. Het was afgelopen weekend vrij druk, maar daar hebben we geen last van gehad. Ruime plekken, rustige medekampeerders, het was heerlijk. Sanitair is basic maar schoon, meer heb je niet nodig. Echt een aanrader en we komen sowieso nog eens terug!
06 Aug 2018

Annemiek Gijsbers: Genoten!

Gisteravond teruggekomen van een paar heerlijke dagen op deze camping middenin de Biesbosch. Wat een rust en wat een fantastisch uitzicht op deze ruim opgezette camping. En dat allemaal onder toeziend oog van enthousiaste lieve beheerders Sjaak en Brigitte Baelde. Zo hoort een natuurkampeerterrein te zijn. We komen zeker terug!
22 May 2018

Walter Debloudts: Een topkamping.

voor mij als natuurcineast één van de beste natuurkampings.ik kom hier al voor mijn vierde jaar om filmopnames te maken van de Biesbosch,rustig gelegen aan het water,geen cafetaria wat alleen maar de rust zou verstoren en op een goede vijf min.wandelafstand kan je de bever spotten van zeer dichtbij,en nog eens vijf minuten verder kom je aan het visarend nest welke nu terug bewoond is,een aanrader voor de natuurliefhebber.wanneer de kamping open is tot ze sluit kom ik steeds een vijftal dagen per maand.zodus,volgende maand terug van de partij.Walter Debloudts uit Belgie.
22 Apr 2018

David en Nellie: onze eerste biesbosch beleving

Door omstandigheden deze zomer niet naar het buitenland, maar sinds 23 jr weer eens in Nederland onze zomervakantie... en de keus viel op de Biesbosch Dat eerste was een teleurstelling, het tweede bleek een goede keus en een geweldige ervaring. Prachtige natuurcamping, geweldig weer en ons heerlijk vermaakt met veel fietsen, kano varen en heerlijk genieten van het uitzicht, de rust en de mooie zonsopkomsten en ondergangen... Te vermelden valt dat als je van animatie, muziek en feesten houdt, geen respect heb voor de natuur, geen rekening houdt met je medekampeerder... deze camping niet voor je geschikt is. Wij dachten een weekje te blijven.... het werden er 3.
08 Oct 2017

Els Gerlofsma: ?

Geweldige plek om te zijn We boften hadden met de camper plaats 36. Heb nog nooit zoveel vogels bij elkaar gezien.Heel veel rust en lekker fietsen. We komen snel weer terug.
27 Aug 2017

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Vermeldingen: 32

  Nieuwe vermelding


  "Natuurkampeerterrein De Knotwilg" maakt onderdeel uit van de herinrichting van het platteland, ook wel reconstructie genoemd. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan een vitaal. mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de gebiedscommissie Wijde Biesbosch.

  logo-provincie-noord-brabant logo-gebiedscommissie-wijde-biesbosch