Gastenboek De Knotwilg

Wij stellen het zeer op prijs als u, uw ervaring op onze Natuurkampeerterrein "De Knotwilg" wilt delen met andere bezoekers op onze website.

David en Nellie: onze eerste biesbosch beleving

Door omstandigheden deze zomer niet naar het buitenland, maar sinds 23 jr weer eens in Nederland onze zomervakantie... en de keus viel op de Biesbosch Dat eerste was een teleurstelling, het tweede bleek een goede keus en een geweldige ervaring. Prachtige natuurcamping, geweldig weer en ons heerlijk vermaakt met veel fietsen, kano varen en heerlijk genieten van het uitzicht, de rust en de mooie zonsopkomsten en ondergangen... Te vermelden valt dat als je van animatie, muziek en feesten houdt, geen respect heb voor de natuur, geen rekening houdt met je medekampeerder... deze camping niet voor je geschikt is. Wij dachten een weekje te blijven.... het werden er 3.
08 Oct 2017

Els Gerlofsma: ?

Geweldige plek om te zijn We boften hadden met de camper plaats 36. Heb nog nooit zoveel vogels bij elkaar gezien.Heel veel rust en lekker fietsen. We komen snel weer terug.
27 Aug 2017

Jeanette Savelkouls: Bijzonder mooi plekje in Nederland

Twee dagen op De Knotwilg geweest. Als je het terrein opkomt, overvalt je meteen de rust, groen, prachtig uitzicht over het water, ganzen en vele andere vogelsoorten. Aanmeldingsformulier ingevuld en zelf een mooi plekje gevonden en gekozen. Tenten, caravan, campers, ieder is er welkom. Het terrein is netjes bijgehouden, schoon, alsook het sanitairgebouw. We hebben gefietst in de omgeving, gebruik gemaakt van de routekaartjes die er lagen voor de gasten en weten het nu zeker.....we komen hier nog een keer terug.
22 Aug 2017

Annemieke: Biesbosch genieten

Wij hebben net onze vakantie op De Knotwilg achter de rug. Het was heerlijk. Wat een rust, wat een ruimte, wat een schitterende luchten en wat veel dieren om je heen. De regen trok gelukkig vaak snel over; wind genoeg. En een keer een spelletje in de tent was ook heel gezellig. Er is genoeg de doen in de nabije omgeving (bijv. het Biesboschmuseum, kanovaren, de mooie stadjes/dorpjes èn de sterrenwacht van Dordrecht!). Voor ons een ideale plek voor een pretentieloze vakantie.
Het contact met Sjaak en Brigitte is hartelijk en ongedwongen. De voorzieningen zijn gewoon goed in orde (warm water inclusief, toiletpapier koelkast). Fijn om zelf een plek te kunnen uitzoeken; ruimte genoeg voor iedereen. Ideaal om gebruik te kunnen maken van de zelfgemaakte picknicktafel met uitzicht op de prachtige natuur. Geen beeldscherm nodig hier!
De kinderen (13 en 7) hadden deze plek uitgekozen en het beviel zo goed dat we langer gebleven zijn (anderhalve week). Kortom: we hebben heerlijk van onze vakantie op deze plek in de Biesbosch genoten.
30 Jul 2017

Jan Timmers: Knotwilgbeleving

Voor de eerste keer, vanaf de Bandijk lag daar verscholen in 't groen met weids zicht over vogelrijk water, mijn gedroomde kampeerplek.
Geen bevoogders die me zeggen, hoe en waar te gaan staan.
Kies m'n plek en vul het aanmeldingsformulier in, dat ik achterlaat in 't receptiekeetje.
Voel me onmiddellijk 'thuis' waarbij 't gemoedelijke onder de medekampeerders overheerst. Onopvallend laten de beheerders zich geregeld zien en houden alles pico bello in orde, ondertussen oog en oor hebbend voor de kampeerder.
Voor de proviandering is het op luttele kilometers gelegen Werkendam(Hoogstraat) top.
Ben i.p.v. dit uitzonderlijk gelegen natuurkampeerterreintje slechts aan te doen, meer dan 'n week gebleven.
Kortom, hier kom ik terug D.V.
26 Jul 2017

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • Vermeldingen: 29

  Nieuwe vermelding


  "Natuurkampeerterrein De Knotwilg" maakt onderdeel uit van de herinrichting van het platteland, ook wel reconstructie genoemd. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan een vitaal. mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de gebiedscommissie Wijde Biesbosch.

  logo-provincie-noord-brabant logo-gebiedscommissie-wijde-biesbosch