Gastenboek De Witboom

Wij stellen het zeer op prijs als u, uw ervaring op onze mini camping "De Witboom" wilt delen met andere bezoekers op onze website.

Noud Struijk: Dhr.

Volop genoten camping Witboom. Gezellig druk.mooi sanitair.
Prachtig uitzicht. Lekker gewandeld.
Komen hier zeker terug.
Aanrader
22 Apr 2019

Wil Ooms: Schitterende natuur

Dit voorjaar op doortocht van onze fietsvakantie bij de Witboom terecht gekomen in de stromende regen. De eigenaar bood ons heel aardig aan in het Info Hok te slapen. Het werd droog en hebben toch te tent opgezet. Het beviel in vele opzichten dermate goed voor 1 nacht (bevers gezien),dat wij besloten eind van de zomer langer te komen staan met onze caravan. Zo gezegd zo gedaan. Het was wederom fantastisch. Kano gebruikt en in de kreek voor de camping 2 bevers voor ons uit zien zwemmen. Verder enorm veel vogelsgezien en wat een stilte! Een aanrader !!!
18 Oct 2018

Sylvia : weekje genieten

we hebben samen met onze hond een heerlijke week gehad op jullie camping. lekker ongedwongen zonder overbodige luxe. Maar wel met alle vrijheid die je je kan bedenken. de natuur binnen handbereik. en natuurlijk een goede uitvalsbasis om te wandelen en te kajakken.bedankt voor de gezelligheid en zeker tot ziens.
12 Sep 2018

Marco en Erna: IJsvogel en bevers gezien vanuit de kano

Wat is De Witboom een heerlijke camping waar ruimte en rust overheersen! En wat was het vooral geweldig om vanaf de camping meteen de prachtige natuur (ijsvogel gezien!) van De Biesbosch in te kunnen varen. Vooral het spotten van twee bevers vanuit de kano bij zonsondergang was indrukwekkend. Bedankt voor een heerlijk weekend!
03 Sep 2018

LIesbeth en Peter, Joep en Guus: Bevers en oeverzwaluwen

Heerlijke dagen gehad op de Witboom. Gezwommen en gekanood en van het uitzicht genoten. Bevers gezien! Heel speciaal is de grote zwerm oeverzwaluwen die op het terrein van de camping broeden!
28 Jul 2018

Vermeldingen: 8

Nieuwe vermelding


"Natuurkampeerterrein De Knotwilg" maakt onderdeel uit van de herinrichting van het platteland, ook wel reconstructie genoemd. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan een vitaal. mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de gebiedscommissie Wijde Biesbosch.

logo-provincie-noord-brabant logo-gebiedscommissie-wijde-biesbosch