Varen over brede geulen en door smalle kreken, wandelen op de oude kaden. Stap in de tijd van toen en zie hoe de mens de natuur gebruikte om van te leven. Wij nemen u mee op reis door de Brabantse Biesbosch. 

schouw2

Overnachten in een intiem familiehotel te midden van het Nationaal Park De Biesbosch. Vanuit het hotel kunt u direct de natuur in. Varend en/of wandelend geniet u vanaf het moment dat u buiten komt van een landschap dat gekenmerkt wordt door een grote diversiteit. Kleinschalige landbouwpolders in een waterrijk gebied. Proeft u overdag van de rust en de ruimte die dit oude landschap uitstratitle, 's avonds nuttigt u een diner in het sfeervolle restaurant alvorens u moe maar voldaan te rusten gaat. U wordt stil van de indrukken die u opdoet.

Het kan allemaal, maar er zijn wel grenzen aan het aantal deelnemers. Onze zalmschouw heeft voor 6 passagiers goede zitruimte. Op onze vaartochten gaan we alleen met u, of samen met uw gezelschap op stap. Dan wordt het echt genieten van de Brabantse Biesbosch.

biesbosch net