Gastenboek De Witboom

Wij stellen het zeer op prijs als u, uw ervaring op onze mini camping "De Witboom" wilt delen met andere bezoekers op onze website.

Sylvia : weekje genieten

we hebben samen met onze hond een heerlijke week gehad op jullie camping. lekker ongedwongen zonder overbodige luxe. Maar wel met alle vrijheid die je je kan bedenken. de natuur binnen handbereik. en natuurlijk een goede uitvalsbasis om te wandelen en te kajakken.bedankt voor de gezelligheid en zeker tot ziens.
12 Sep 2018

Marco en Erna: IJsvogel en bevers gezien vanuit de kano

Wat is De Witboom een heerlijke camping waar ruimte en rust overheersen! En wat was het vooral geweldig om vanaf de camping meteen de prachtige natuur (ijsvogel gezien!) van De Biesbosch in te kunnen varen. Vooral het spotten van twee bevers vanuit de kano bij zonsondergang was indrukwekkend. Bedankt voor een heerlijk weekend!
03 Sep 2018

LIesbeth en Peter, Joep en Guus: Bevers en oeverzwaluwen

Heerlijke dagen gehad op de Witboom. Gezwommen en gekanood en van het uitzicht genoten. Bevers gezien! Heel speciaal is de grote zwerm oeverzwaluwen die op het terrein van de camping broeden!
28 Jul 2018

Roel en Corry Stoit: weekend relaxen

We willen jullie nog even bedanken voor het super gezellige weekend.
De rit met de huifkar met een tocht door de biesbosch was geweldig jullie gastvrijheid en heerlijke warme douches zijn top
Kortom een heerlijkke plek midden in de mooie natuur. De kanotocht is een aanrader.
Zeker tot een volgende keer.

groetjes roel en corry
29 May 2018

Pieternel van Wanrooy: Niks moet, alles mag

niks moet, alles mag. dat is het gevoel wat ik meteen heb als ik uit de auto stap.

mijn drukke baan en leven met je horloge ben ik even kwijt als ik op jullie camping ben. De rust maar vooral de sfeer geeft enorme energie en wij genieten van alle momenten dat we bij jullie op de camping zijn. fietsen,varen,wandelen,niksen, alles is mogelijk en wij vervelen ons geen moment.

tot gauw maar weer.

groetjes,
Ben en Pieternel van Wanrooy
05 Sep 2012

Vermeldingen: 6

Nieuwe vermelding


"Natuurkampeerterrein De Knotwilg" maakt onderdeel uit van de herinrichting van het platteland, ook wel reconstructie genoemd. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan een vitaal. mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de gebiedscommissie Wijde Biesbosch.

logo-provincie-noord-brabant logo-gebiedscommissie-wijde-biesbosch