Mini-Camping De Witboom

Mini-camping "De Witboom" is gelegen aan het natuurgebied "De Kleine Noordwaard". Vanaf de camping kunt u met de kano heerlijk genietend de Biesbosch in via de aangrenzende kreek. Op de Mini-Camping kunt u ook van de rust en de natuur genieten.

Het sanitairgebouw is verdeeld in een apart dames en herengedeelte, voorzien van toiletten douches en voor de heren een urinoir. Bij het infohok is er gelegenheid om af te wassen en gebruik te maken van warm water (inclusief). Er is ook gelegenheid om een lekker klein vuurtje te stoken, alleen op de stookplaats.

De camping ligt achter het huis tegen het natuurgebied "de Noordwaard". Al wandelend en fietsend staat u vanuit uw tent, caravan of camper meteen tussen de natuur.

Dus: Wilt u Kamperen nabij het ruisende riet ?
........Kom dan naar "De Witboom en geniet!!!

Tarieven 2019

Omschrijving Prijs
Hoog Laag
Tent, caravan of camper € 6.00 € 5.00
Trekkerstentje € 4.00
Volwassenen p.p.p.n. € 6.50
Kinderen tot 4 jaar Gratis
Kinderen tot 12 jaar p.k.p.n. € 4.50
Electriciteit (230V/4A) p.d. € 3.00
Douches Gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. € 1.15
Auto Gratis
Huisdieren p.n. € 2.00
Prijzen onder voorbehoud

Seizoen 2019

Hoog seizoen
van 29 maart tot en met 25 augustus

Laag seizoen
van 28 augustus tot en met 27 oktober

Winterstop
van 29 oktober tot en met 28 maart

Aankomst- en vertrektijden

Aankomst: vanaf 14:00 uur
Vertrek: voor 12:00 uur


"Natuurkampeerterrein De Knotwilg" maakt onderdeel uit van de herinrichting van het platteland, ook wel reconstructie genoemd. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan een vitaal. mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de gebiedscommissie Wijde Biesbosch.

logo-provincie-noord-brabant logo-gebiedscommissie-wijde-biesbosch